GIDA GÜVENLİĞİ
VE HİJYEN
AKADEMİSİ

Ana Sayfa » Eğitimlerimiz

GIDA GÜVENLİĞİ ve HİJYEN EĞİTİMLERİ
Süre
Genel Hijyen Kuralları 1 Gün
Personel Hijyeni Eğitimi 1/2 Gün
Ekipman Hijyeni Eğitimi 1/2 Gün
Ürüne / Üretime Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen Eğitimi 1 Gün
Gıda Satış Noktalarına Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen Eğitimi 1 Gün
GMP Eğitimi (İyi Üretim Uygulamaları) 1 Gün
Kırmızı Et; Mezbahane, Parçalama, Üretim ve Satış Noktalarına Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen Eğitimi 2 Gün
Kanatlı Et; Kesimhane, Parçalama, Üretim ve Satış Noktalarına Yönelik Gıda Güvenliği ve Hijyen Eğitimi 2 Gün
Ürüne / Üretime ve Satış Noktalarına Yönelik Tarım Bakanlığı Gıda Mevzuat Eğitimleri 1 Gün
Marketlere Yönelik Ruhsatlandırma (Mevzuat) ve HACCP Uygulamaları Eğitimi 1 Gün
Meslek İçi Eğitim Programları  -